Hortensia
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

17.04.23

Horten Blomster - Hortensia AS (tidl.Team Henriksen) ble etablert i 2002, og holder til i Horten i egne lokaler som ble bygget i 2005.
Jorakomposten er et av våre viktigste produkter. Varmkomposten distribuerer vi i hele Norge. Ved siden av denne har vi hageprodukter som hageredskap, bærnett, hjulhakke og ugressredskap. Vi fører et bredt utvalg av teracotta potter og urner. Både for mann og dame har vi en stor kolleksjon med hatter med sommer- og vinterkolleksjon. Vi fører også et utvalg av ekte panamahatter.

 

Cathrine og Just
Just er utdannet gartner (fra Jensvoll) og blomsterdekoratør (fra Beder i Danmark). Han har drevet et hagsenter i Drøbak i over 25 år. Deretter har han vært engasjert på grossistsiden inn mot hage-Norge. I tillegg til sitt engasjement i Hortensia (tidl. Team Henriksen), arbeider han innenfor produksjon av grønne gleder. 

Cathrine er utdannet innenfor økonomi og er også utdannet blomsterdekoratør ved Gjennestad i Stokke. Hun har lang fartstid i markedsføring med spesialisering innen grafisk. Cathrine er markedsansvarlig i Hortensia (tidl. Team Henriksen).

 

Butikk
Vi har en blomsterbutikk i Horten sentrum. Butikken heter Hortensia, og ligger vegg i vegg med Alfred Berg kaffe og te, midt i sentrum ved torvet. Her har vi blomster til enhver anledning, hatter og hagerelaterte produkter. Vi sender ut blomster med bud hver dag utenom søndag i Horten og omegn. Velkommen innom for en titt! Adressen er Torget 2, 3181 Horten med inngang og parkering fra Vestre Braarudgate 2.

Henriette er ansatt som lærling i blomsterdekoratørfaget fra september 2022. Vi er stolt og glad for å ha henne med på laget.

Hilde er vår flinke ekstrahjelp, som kommer å avlaster oss på toppene. Hilde er teoretisk utdannet, og har en godt øye for komposisjoner.

Vi regner med at vi trenger mer ekstrahjelp etterhvert. Interessert? Velkommen til en samtale i butikken.

Trenger du blomster er det beste å slå av en prat og  kontakte med oss pr telefon. Du kan også benytte nettbutikken her. 

Trykk ENTER for å søke